Oroare într-un spital din Africa de Sud: un pacient avea viermi în gură

Oroare într-un spital din Africa de Sud: un pacient avea viermi în gură

Abdul Ebrahim a fost un pacient  în vârstă care a fost internat în R.K. Khan din Africa de Sud pentru accident la un picior. În timpul internării sale, omul a fost atacat de viermi

Un video șoc vine din Africa de Sud, și mai exact din R.K. Khan. În acest spital  a fost un pacient care,  în 2014  a suferit un accident vascular cerebral în urma căruia nu a mai putut vorbi și nici mișc. În timpul internării în spital  Ebrahim a fost victima viermilor: fiul său  a descoperit oroarea în gură în gura tatălui său.

Bătrânul a fost internat la spitalul R.K. Khan din cauza unei răni la picior care s-a dovedit a fi mai dificilă decât se aștepta.

Tumoare de 15 kg îndepărtată din uterul unei adolescente de 16 ani / FOTO ȘOC

După ce a fost externat a urmat o terapie cu antibiotice dar rana s- a agravat și în decurs de o lună și a intrat în cangrenă. Din păcate, medicii au trebuit să amputeze piciorul. Dar problemele bătrânului Abdul Ebrahim nu s-au sfârșit aici. Ca și cum acest lucru nu a fost de ajuns, în timpul convalescenței sale în spital, fiul bărbatului a observat o umflătură anormală sub buza superioară a tatălui său.

Descoperirea făcută de om a fost  șocantă: în gura bătrânului chiar sub buză, erau viermi. Ulterior, Abdul Ebrahim a murit din cauze naturale, dar din acel moment fiul său se luptă pentru un tratament mai bun pentru pacienții spitalizați.

Azaad Ebrahim, fiul lui Abdul, a explodat de mânie la descoperirea acelor viermi: cum a fost posibil ca nimeni din acel spital să nu fi observat ce se întâmplă cu tatăl lui? Azaad a înregistrat un video  care a ajuns pe net.

Azaad a spus că a cerut asistentelor medicale să-i curețe tatăl, dar nimeni nu s-a ocupat de el. Nomagugu Simelane-Zulu, membru al consiliului executiv al Departamentului de Sănătate, a ordonat o investigație completă. Spitalul  a cerut scuze lui Azaad Ebrahim pentru ce s-a întâmplat cu tatăl său.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.