Oroare într-un cămin de bătrâni din Franța! O bătrână de 95 de ani, afectă de Alzheimer a fost violată

În Franța crește indignarea din cauza unei știri care implică un fizioterapeut în vârstă de 49 de ani care a fost acuzat de viol împotriva unei femei de 95 de ani afectă de boala Alzheimer . Bărbatul a fost arestat marți 29 septembrie.  Violența ar fi avut loc într-o casă de bătrâni din Provence, iar detaliile au fost raportate pentru prima dată de ziarul local La Provence, care a folosit surse apropiate oficialilor de poliție.

Fizioterapeutul acuzat, încă acoperit de anonimat, precum și victima  în vârstă de 95 de ani, a lucrat la un azil pentru bătrâni din Châteauneuf-les-Martigues, în departamentul Bouches-du-Rhône din sudul țării.

Citește și În Europa, Covid nu se oprește. Spania: 261 de decese, iar în Franța numărul infecțiilor au crescut

Dovada cheie a agresiunii sexuale comise  ar fi o înregistrare audio realizată de un dispozitiv instalat în aceeași cameră de către ceilalți profesioniști din domeniul sănătății care ar fi pus un înregistrator în cameră.

După ce a fost oprit de poliție pe 29 septembrie, fizioterapeutul a fost supus vineri  unui interogatoriu pentru investigații preliminare. Magistratul a deschis un dosar penal pentru viol împotriva persoanei implicate în scandal, iar suspectul a fost plasat în arest preventiv.

Anchetatorii efectuează investigații pentru a stabili dacă fizioterapeutul a mai abuzat și de alte persoane din azil.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.