Oroare într-un azil de bătrâni din New Jersey: 17 cadavre înghesuite într-o cameră

În urmă cu trei zile, 17 cadavre au fost găsite îngrămădite într-o cameră dintr-un azil din New Jersey, SUA, probabil că decesele au survenit din cauza coronavirusului . Casa de de bătrâni în cauză se numește Andover Subacute and Rehabilitation Center și este una dintre cele mai mari din stat. Cadavrele au fost găsite de poliție după ce o persoană anonimă a raportat prezența a mai multor cadavre înghesuite într-un pod al structurii  (de fapt se aflau în camera care funcționa ca morgă în care e aflau 4 cadavre).

Coronavirus, record de decese în ultimele 24 de ore: 4.591 de victime

The New York Times scrie că cele 17 decese găsite luni fac parte din cele aproximativ 68 de decese înregistrate în casa de pensionare recent: 26  au fost atribuite coronavirusului. Printre oaspeții rămași în casa de bătrâni, 76 sunt pozitivi, precum și 41 de angajați ai structurii. După numere de decese din New York, New Jersey este unul dintre statele cele mai afectate de coronavirus din țară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.