Oroare într-o școală: un elev de 14 ani a înjughiat un profesor

Șoc într-o școală din São Paulo, Brazilia , unde un băiat de doar 14 ani, elev în clasa a opta, a înjunghiat un profesor: s-a întâmplat la Centrul de Învățământ Unificat din Aricanduva , în estul orașului brazilian, în timpul orelor. Profesorul se află în condiții grave, dar stabile, potrivit celor anunțate de Secretariatul de Stat pentru Sănătate,

Potrivit poliției, adolescentul ar ieși din clasă și l-ar fi lovit pe profesor din senin întâlnindu-l pe coridor. Elevul s-ar fi întors înapoi în clasă după ce și-a provocat răni, și a povestit colegilor că a fost atacat.  Pentru poliție, scrie site-ul G1, ar fi fost un  „atac psihotic” al tânărului.

Cel mai puternic vulcan din Sistemul Solar, Loki, este pe cale să erupă

Poliția civilă din San Paolo, care investighează cazul, au declarat că elevul nu ar fi demonstrat  niciodată probleme la școală cu alți colegi sau profesori, ar că i-ar fi trimis un mesaj de rămas bun mamei sale  spunând că aceasta va fi ultima dată când vor mai vorbi.

Profesorul a fost transferat la spitalul de stat din Vila Alpina. Între timp, conducerea școlii a suspendat activitățile și a trimis o echipă de medici pentru a oferi asistență psihologică studenților, profesorilor și personalului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.