Oroare în Ucraina: tată și fiu au decapitat un fost polițist și l-au mâncat

Maksim Kostyukov 41 de ani  și fiul său Iaroslav de 20, sunt acuzați că au decapitat un fost polițist. După ce l-au făcut bucăți l-au gătit și lau mâncat

Potrivit presei Daily Star acestă crimă oribilă s-a petrecut în Ucraina. Kostyukov l-ar fi invitat prietenul Evgeny Petrov la o petrecere în apartamentul lor în octombrie anul trecut. Tatăl care a avut anterior probleme cu legea a auzit că Petrov era un fost polițist, și a început scandalul.

Tragedie într-o ambulanță! Explode un rezervor de oxigen, o fetiță de 3 luni moare carbonizată

Potrivit forțelor de ordine, la un moment dat Iaroslav a atacat victima ținând-o strâns în timp ce tatăl îi tăia gâtul și-l înjunghia cu un cuțit de bucătărie. Purtătorul de cuvânt al biroului procuratorului din Kharkiv, Oksana Karnaukh, a declarat că cei doi agresori i-au tăiat capul fostului polițist pentru a fi recunoscut.

Agenții de poliție spun că bucăți din victimă au fost folosite la gătirea unei supei, iar alte bucăți au fost găsite în congelator. Cuplul tată și fiu sunt acuzați de omucidere și sunt în așteptarea procesului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.