Oroare în Ucraina: o femeie și-a tortura și ucis vecinul de casă

La sfârșitul unei dispute furioase, o femeie și-a torturat și ucis vecinul de casă.

Odată ce bărbatul a murit, a apelat la poliție. Ceea ce trebuia să fie o seară de alcool  cu prietenii, s-a transformat într-un film de groază. O femeie în vârstă de 45 de ani a înjunghiat, torturat și dezmembrat vecinul până când acest a murit. O scenă înfiorătoare la care a asistat fiica ei în vârstă de 16 ani

Potrivit Mirror, Natalia a organizat ieri o mică petrecere cu câțiva prieteni apropiați în casa ei din Loboikivka (micul sat ucrainean). La sfârșitul petrecerii, femeia a rămas singură cu vecinul ei de casă Vasily (60 de ani). Se pare că cei doi au început să se certe iar femeia în pragul furiei a luat un cuțit de bucătărie și l-a atacat pe bărbat, lovindu-l în mod repetat pe corp și cap. Rănile cauzate la început nu au fost fatale, dar au fost suficiente pentru a rămâne înconștient.

Asistenții îl duc pe acest bolnav Covid-19 la malul mării, care este în spital de două luni. Imaginea face în jurul lumii

Natalia a umplut gura bărbatului cu pâine ca să nu țipe și a început să-l tortureze până la ultima suflare.  Înainte de a muri, criminala a încercat chiar să-i ia scalpul, dar când și-a dat seama că bărbatul era mort, s-a oprit și a chemat poliția pentru a se preda.

La sosirea agenților, cadavrul victimei era încă întins pe curtea casei, iar ea, așezată la mică distanță de cadavru, bea o cafea și fuma o țigară ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Plină de sânge pe haine, Natalia a mărturisit crima și a fost arestată, în timp ce fiica ei a fost încredințată asistenților sociali.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.