Oroare în Țara Galilor! A abuzat ani de zile de fiica lui: din incest s-au născut șase copii

Oroare în Țara Galilor!

Un tată a născut „cel puțin” șase copii cu fiica sa. Este povestea înfiorătoare care a avut loc în Swansea, Țara Galilor, unde un bărbat și-a abuzat fiica timp de 20 de ani și a fost găsit vinovat de 36 de violuri. Bărbatul, a cărui identitate este păstrată secretă pentru a-și proteja fiica, a violat și o altă fiică sale și una dintre fetele născute în urma violenței comise asupra fiicei sale.

Activista pentru drepturile femeilor din Siria a fost ucisă cu sânge rece: ”Criminali plătiți de Turcia”

Cele 36 de acuzații de viol au fost respinse de către „monstru”, însă Tribunalul Swansea va emite o sentință în câteva zile. Fiica le-a spus judecătorilor că tatăl ei îi spusese că dorește „să o învețe” cum să facă sex, astfel încât să știe ce să facă cu viitorii ei iubiți. Bărbatul intra în camera fetei în timp ce dormea și o abuza. Ea a declarat instanței că a rămas însărcinată cu primul ei copil la vârsta de 14 ani. Abuzurile au fost raportate poliției în 2018.

Și-a torturat până la moarte băiețelul de 8 ani: ”Fiecare centimetru din acest copil a fost abuzat”

Tânăra a suferit și două avorturi spontane. Abuzurile au continuat până la vârsta de 18 ani. Fiica „monstrului” a spus poliției că a fost abuzată de 20 sau 30 de ori în mașina tatălui ei. Judecătorul Paul Thomas a spus că acest caz este cel mai îngrozitor pe  care l-a întâlnit în cei 40 de ani ai săi ca magistrat, scrie Metro . Între timp se așteaptă sentința…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.