Oroare în SUA! O fetiță de 9 luni a fost sugrumată după ce a fost violată de tatăl ei: arestat

O fetiță de doar nouă luni a fost abuzată sexual și la sfârșit sugrumată până la moarte în locul unde ar fi trebuit să se fie în siguranță : casa. Este povestea teribilă de abuz și opresiune care vine din orașul Houston, în statul Texas, din Statele Unite, unde poliția locală l-a arestat pe tatăl micuței cu acuzația de agresiune sexuală asupra unui minor și crimă.

Moartea micuței Savayah Mason, acesta este numele copilului victimă a abuzului, datează din seara din 24 august . Fetița a fost salvată de paramedici după un apel de urgență anonim care avertiza un copil fără viață într-un apartament din Westpark. La sosirea ambulanței micuța încă mai respira, dar imediat ce a fost transportată la spital, a murit.

Pe fondul geloziei, un bărbat l-a ucis pe iubitul fostei soții tăindu-i organele genitale, după care s-a sinucis

Cazul a fost raportat imediat autorităților de poliție care au ordonat o autopsie asupra corpului micuței care a dus la adevărul crunt : fetița a fost violată și în cele din urmă ucisă prin strangulare în timpul sau la scurt timp după abuzuri. Potrivit Institutului de criminalistică al județului Harris, care a efectuat o autopsie, Savayah a fost agresat sexual și a murit de asfixiere în timpul abuzului. Cazul s-a transformat apoi într-o anchetă de crimă și viol.

După investigarea cazului, anchetatorii de la biroul șerifului din județul Harris l-au acuzat pe tatăl fetiței, Luis Luna, în vârstă de 23 de ani. După ce a fost audiat luni, bărbatul a fost arestat pentru crimă și viol.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.