Oroare în SUA, 39 de copii eliberați în Georgia: „sclavi în scopuri sexuale”

Sclavi în scopuri sexuale.   Trafic de persoane, răpiri, infracțiuni sexuale, pedofilie, deținerea ilegală de droguri și arme. Există de toate în operațiunea „Not Forgotten”,  desfășurată în ultimele două săptămâni între Atlanta și Macon, în statul SUA Georgia, de către divizia de copii dispăruți a Serviciului Marshalilor din SUA , agenția federală de poliție penitenciară . Au fost emise aproape treizeci de mandate de arestare și nouă arestări. Douăzeci și șase de minori salvați , treisprezece plasați în siguranță, dar anchetatorii sunt pe urmele altor persoane suspectate de apartenența la cercul criminal.

Potrivit anchetatorilor, toți au vârste cuprinse între 3 și 17 ani , iar cel puțin 15 dintre aceștia au fost identificați ca victime ale traficului sexual .

Practic, au dispărut pentru că erau destinate să fie înmânați pedofililor  gata să profite sexual de ei sau să-i reducă în  stare de sclavie.

„Lucrăm pentru a-i proteja și pentru a obține ajutorul de care au nevoie”, a spus Darby Kirby, șeful diviziei marșilor. „Sunt momente când salvăm copii care nu par să dorească să fie salvați,   dar când înțelegi contextul din care provin, crescuți în familii distruse, înțelegi cu adevărat că facem o muncă eroică”, adaugă el.

Egipt, Nada în vârstă de 12 ani a murit în dureri crunte după o intervenție de mutilare a organelor genitale

„Ne numesc vânători de oameni, dar acum suntem ceva mai mult – continuă Kirby -. Ajutăm la găsirea și salvarea copiilor ”. „Când găsim persoane fugite și căutate de justiție  este un sentiment plăcut să știm că îl punem arunca pe cel rău după gratii. Dar asta nu este nimic în comparație cu găsirea unui copil dispărut ”, a declarat agenția într-un comunicat.

Potrivit serviciului Marshals, în prezent sunt mai mult de 420.000 de copii dispăruți în Statele Unite . Dintre aceștia, aproximativ 91% sunt considerați a fi în pericol. Anul trecut, agenția a ajutat la recuperarea a 295 de copii dispăruți și a contribuit la recuperarea unui copil dispărut în 75% din cazuri. “Am copii. Sunt sigur că și mulți dintre voi îi aveți. Dar aceștia nu sunt copiii mei sau copiii voștri, sunt copiii noștri – a spus Donald Washington, directorul general al Mareșalilor -. Nu vom înceta niciodată să-i căutăm ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.