Oroare în Spania ! O tânără și-a ucis mama și a stat patru lui cu cadavrul în casă

O adolescentă și-a ucis mama și a trăit cu trupul timp de patru luni în apartamentul său din sudul Spaniei. Vecinii au simțit un miros cu adevărat insuportabil, dar nu dat imediat alarma, deoarece niciunul dintre ei nu a crezut că ar putea exista un cadavru în descompunere în acea casă. Trupul femeii în vârstă de 45 de ani a fost descoperit într-o cadă după ce poliția a fost contactată în cele din urmă de una dintre prietenele fiicei femeii.

Potrivit presei locale, mama a fost înjunghiată mortal  în aprilie , în timpul blocării coronavirusului . Fiica, Teri, în vârstă de 19 ani, a continuat să locuiască în acel apartament ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Vecinii au confirmat că au simțit un miros teribil dar niciunul dintre ei nu bănuia că ar putea exista un corp în descompunere într-unul dintre apartamente. Teri și iubitul ei în vârstă de 19 ani au fost arestați sub suspiciunea de omor. Victima lucra ca și îngrijitoare și femeie de serviciu. Fata a mărturisit prietenului său că ea a fost cea care a ucis-o pe femeie.

Mama își lasă fiica în vârstă de 13 ani să moară, ignorând cererile de ajutor și pleacă la bar

Din cauza stării cadavrului, medicul legist nu a putut determina data exactă a morții femeii. Olive Press și Las Provincias au relatat că femeia a fost ucisă în aprilie și că fiica ei a locuit cu trupul timp de patru luni , în ciuda groazei de a avea un corp în descompunere în cadă și un miros insuportabil în casă. Femeia era originară din Bulgaria locuia în Spania de 20 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.