Oroare în Somalia: două fetițe de 3 și 4 ani se află în stare gravă după ce au fost răpite și violate

Locuitorii din Somalia sunt în  șoc după ce a avut loc un episod extrem de grav și plin de violență împotriva a două fetițe cu vârste de 3 și 4 ani. Cele două fete, două verișoare, dispăruseră miercurea trecută în timp ce se întorceau acasă de la școală. Autoritățile împreună cu părinții fetițelor au început imediat  în întreaga localitate Afgoye, în apropierea capitalei Mogadiscio. Ancheta a reconstruit apoi faptul că fetele fuseseră răpite și violate de câțiva necunoscuți  , relatează  BBC.

În 2005, Bush a avertizat despre pandemie: „Dacă așteptăm să vină, atunci va fi prea târziu” / VIDEO

Fetele au fost găsite a doua zi în condiții grave. Medicii au spus că micuțele au suferit răni grave care necesită intervenții chirurgicale. Autoritățile au anunțat că au fost efectuate mai multe arestări. Cazurile de viol în țara africană au crescut în ultimii ani, dar în acest caz  a stârnit o indignare deosebită din cauza vârstelor celor două victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.