Oroare în Seattle: un grup de tineri au găsit cadavru în interiorul unei valize Video

În videoclipul, publicat pe o populară platformă socială, se vede cum un grup de tineri care se apropie de valiză găsită de-a lungul coastei  Pike Place Market , în încercarea de a o  inspecta, găsind în interiorul ei o pungă mare de gunoi de conținând ceva urât mirositor. Cu toate acestea, după ce tinerii au deschis valiza dar nu au avut curajul să deschidă și sacul negru din cauza mirosului și au cerut intervenția poliției.

Rusia, un urs a atacat un turist, el îl alungă cu …bicicleta / Video

Odată ajunși la fața locului, agenții au confirmat apoi că sacul conținea rămășițele unui bărbat care murise cu mult timp în urmă. Ulterior, poliția a confirmat prezența cadavrului găsit de-a lungul țărmului din Seattle , vineri, 19 iunie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.