Oroare în Sankt Petersburg: un profesor avea într-un rucsac brațele tăiate ale iubitei sale pe care încerca să le ascundă

O poveste înfiorătoare vine din Sankt Petersburg , Rusia. Un profesor universitar de istorie – Oleg Sokolov, 63 de ani – a fost arestat ieri dimineață după ce a fost arestat de poliție în apropierea unui râu înghețat (Moyka): bărbatul transporta un rucsac cu două brațe tăiate, pe care voia să le ascundă în râu.

După ce l-au arestat, poliția s-a dus imediat la casa bărbatului (cunoscut a fi un expert în istoria napoleonică, precum și președinte al Asociației Ruse dedicate istoriei militare), iar ceea ce au găsit a fost și mai îngrozitor: un fierăstrău acoperit de sânge, un cap decapitat și resturi a unui corp de femeie, identificate ulterior.

Un hoț încearcă să jefuiască o tânără, dar ea este campioană de arte marțiale și îl distruge

Potrivit presei ruse, raportată de Metro, ar fi Anastasia Yeschenko, o studentă în vârstă de 24 de ani, care avea o relație cu profesorul. Potrivit celor spuse de la universitatea de stat din Sankt Petersburg – care a fost și consultant pentru mai multe posturi de televiziune europene pentru filme legate de epoca napoleonică – fata a fost ucisă “accidental” (oare?) în timpul unei discuții .

Acum, profesorul – care se află în spital din cauza hipotermiei – este acuzat de crimă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.