Oroare în San Antonio: părinții, 4 copii și pisicile lor au fost găsiți morți în SUV-ul din garaj

Părinții, cei 4 copii ai lor și chiar pisicile lor au fost găsiți morți în interiorul SUV-ului familiei parcat în garajul casei.

Cel mai mare dintre copii avea 4 ani și cel mai mic doar 11 luni. Poliția a descoperit oroarea după ce colegii bărbatului, un membru al armatei, au raportat că acesta nu se prezentase la lucru de câteva zile și nu mai știau nimic de el .

Tragedia din Stone Oak, un district central-nordic al orașului texan,  a ajuns în urma unui raport al colegilor bărbatului, membru al forțelor armate, care au raportat că nu puteau să dea de el de câteva zile.  Când prima patrulă a ajuns la fața locului,  imediat și-au dat seama că ceva nu este în regulă. Pe ușa din față se afla un bilet pe care  era scris de prezența cadavrelor și  avertiza să nu intre. Agenții au simți mirosuri ciudate provenind din casă și se temeau de o scurgere de gaz, astfel încât au fost avertizați pompierii și ambulanțele.

Bea doi litri de Coca Cola pe zi. O mama a trei copii moare la 34 de ani

Întregul cartier a fost evacuat, iar câteva ore mai târziu, după ce au inspectat întreaga casă agenții au ajuns în garaj în fața scenei dramatice. Întreaga familie era moartă. Pe lângă bărbat și soția sa, ambii de treizeci de ani, trupurile celor patru copii ai lor se aflau în mașină , cel mai mare de 4 ani și cel mai mic de 11 luni . Tragedia, descoperită joi după-amiază, pare a fi un caz de crimă-sinucidere, iar cauza morții “pare a fi o intoxicație cu monoxid de carbon”, a spus un purtător de cuvânt al poliției locale, lăsând de înțeles că ancheta este abia la început.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.