Oroare în Rusia ! Bunicii și-au strangulat nepotul și l-au aruncat în sobă: ”Nu se mai oprea din plâns ”

În Rusia, un cuplu de bunici sunt acuzați că și-au sugrumat nepotul de doi ani și apoi au aruncat corpul în sobă. Plânsurile insistente ale copilului ar fi declanșat gestul oribil. Bunicii, în vârstă de 52 și respectiv 48 de ani, au scos ulterior rămășițele nepotului din cenușa sobei și l-au aruncat în zăpadă.

Părinții micuțului Dima, Maria și Dmitry Shcherbakovy, în vârstă de 20 și respectiv 25 de ani, au declarat că s-au dus la casa bunicilor pentru a-și lua fiul, dar i-au găsit doar hainele. Disperați au ieșit din casă să-și caute copilul, dar au găsit doar corpul micuțului carbonizat aruncat în zăpadă, unde temperatura era de  -20 grade.

Citește și La 2 ani face pipi pe jos, tatăl vitreg ucide copilul în fața mamei: „Nu am reacționat, mi-a fost frică”

“Analiza criminalistică va stabili motivul exact al morții copilului”, a declarat poliția. Bunicii s-ar fi „apărat” încercând să dea vina pe capriciile nepotului și, din moment ce copilul nu a vrut să se oprească din plâns, mai întâi l-au ucis după care pentru a încerca să scape de cadavru, l-au aruncat în soba aprinsă.

Bunicii criminali au fost arestați și așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/13500335/couple-grandson-furnace/
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.