Oroare în Roma: un tânăr și-a bătut și violat mama. Femeia se află în stare gravă la spital

Oroare la Roma , unde o româncă a fost bătută și violată de fiul ei de 38 de ani. Femeia a fost salvată de unii trecători și transferată la spital. Potrivit presei italiene condițiile femeii ar fi grave.

Acesta nu este primul episod de violență a bărbatului împotriva mamei sale. Femeia era bătută și violată de mai mult de timp, dar din dragoste pentru fiul ei și-a retras toate plângerile. Ultimul episod datează din noaptea dintre 1 și 2 martie . Sub influența alcoolului, bărbatul de 38 de ani se presupunea că a abuzat sexual de mama sa de 57 de ani și apoi a bătut-o în mod sălbatic, scrie Roma Today

Citește și Și-a ucis fiul în vârstă de 3 ani și i-a aruncat trupul în râu, pentru a putea pleca în vacanță

Victima a reușit să scape din mâinile fiului criminal și a ieșit în stradă unde a fost salvată de câțiva trecători. La sosirea ambulanței, femeia de 57 de ani a fost transferată la spital în stare gravă. Carabinierii care au ajuns la fața locului au intrat în casă și l-au găsit pe bărbat sub influența alcoolului. Militarii l-au arestat și după câteva investigații au descoperit că el fusese deja raportat de mama și în alte alte ocazii.

Acum bărbatul se află închis la închisoare unde își așteaptă pedeapsa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.