Oroare în Panama: o femeie însărcinată și șase copii au fost torturați și uciși de o sectă satanică

Victimele alese de membrii sectei satanice  „Noua lumină a lui Dumnezeu” făceau parte din comunitatea indigenă Ngabe-Buglé.

Zece membri ai unei secte satanice au fost arestați în Panama, după ce au fost descoperite într-o groapă cadavrele a șase copii și o femeie însărcinată. Cadavrele aparțineau copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 17 ani iar  femeia însărcinată era mama a cinci dintre ei.

Anchetatorii au vorbit despre „ o scenă înfiorătoare ”. Secta, numită „Noua lumină a lui Dumnezeu”, a improvizat o biserică  în interiorul unei ferme, unde aveau loc rituri satanice. Scopul era de a face victimele să se pocăiască pentru păcatele comise,  prin tortură. Dacă victimele, legate, arse, bătute și tăiate cu cuțite și machete, ar fi refuzat să se pocăiască că ar fi fost ucise și aruncate într-o groapă comună în apropiere. Printre cei arestați se află și bunicul copiilor uciși.

Citește și NASA anunță datele posibile ale Apocalipsei: „Apophis” va distruge Pământul între 2060 și 2103

Secta a fost descoperită cu ajutorul a trei persoane care au reușit să scape și să ajungă la un spital. Zona în care au avut loc ororile este atât de bine ascunsă în junglă , încât anchetatorii au putut să ajungă acolo doar cu elicoptere. Alte persoane care erau ținute ostatici au fost salvate printre care și  două femei însărcinate și alți copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.