Oroare în Pakistan unde corpul unei fetițe de 5 ani a fost găsit la o groapă de gunoi: violată, ucisă și incendiată

Corpul unei fetițe de 5 ani a fost găsit la o groapă de gunoi: violată, ucisă și incendiată. Acest lucru a fost anunțat de poliția din Karachi care între timp au oprit o persoană suspectă.  Rămășițele fetiței au fost găsite la groapa de gunoi nu departe de casă. Familia fetei aparține minorității Pashtun care au migrat  în Karachi din provincia Khyber, la granița cu Afganistan.

Ucide două femei și pune corpurile în congelator: Cadavrele au fost găsite în apartamentul criminalului din estul Londrei

Familia a dat alarma vineri seară după ce micuța Marwa a ieșit să cumpere niște dulciuri și nu s-a mai întors acasă. Hashtagul  JusticeforMarwa face înconjurul pe rețelele de socializare pakistaneze, unde se cere pedeapsa cu spânzurarea celor responsabili. Potrivit unui raport recent al ONG-ului Sahil Childhood Defense, cel puțin 13 băieți și 12 fete au fost violați și uciși în Karachi în primele șase luni ale anului 2020, unii chiar și după ce au fost supuși violurilor în grup.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.