Oroare în Pakistan! O fetiță de numai 6 ani a fost violată și ucisă: cadavrul ei a fost găsit într-un sac

O fetiță în vârstă de șase ani a fost găsită moartă într-o fermă de pui din provincia Khyber Pakhtunkhwa, districtul Nowshera, din Pakistanul de nord-vest, după ce a fost violată, a anunțat poliția. Agenții începuseră căutarea micuței Seema după ce rudele ei i-au raportat dispariția.  Cadavrul micuței a fost găsit două ore mai târziu la 100 de metri de casă, închis într-un sac cu semne evidente de tortură.

Tânărul de 14 ani care a prezis coronavirusul, șochează din nou: ” Ne așteaptă o nouă catastrofă”

Presupusul violator, un băiat în vârstă de 18 ani, care locuia în apropierea familiei victimei, a fost arestat după ce a mărturisit crima susținând că a ucis-o de teamă că va spune toată lumea despre violența suferită. Seema’s nu este unicul caz în țară. În aprilie, o fetiță de șapte ani a fost violată și ucisă în Punjab  iar cadavrul a fost găsit fără braț. În ianuarie 2020, o altă fată de șapte ani a fost violată și ucisă de doi băieți.

Între timp, pe rețelele de socializare, utilizatorii cer justiție pentru Seema și împărtășesc fotografii înfiorătoare.

fetita violata si ucisa in Pakistan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.