Oroare în Mexic: se ceartă cu soția și din răzbunare ucide cei trei copii ai săi de 3, 7 și 8 ani

Dramă într-o familie din Mexic, unde un bărbat și-a ucis brutal cei trei copii în vârstă de 3, 7 și 8 ani pentru a se răzbuna pe soția lui după o ceartă aprinsă.  Tragedia a avut loc în orașul Mineral de la Reforma, în statul nord-central Hidalgo, pe 2 ianuarie, dar numai în ultimele ore bărbatul a fost identificat și arestat de poliție. De fapt, după uciderea brutală a copiilor, Luis Alfredo, în vârstă de 26 de ani, a fugit și s-a refugiat în statul central-nordic Hidalgo, unde a fost în cele din urmă identificat și oprit. Bărbatul nu a rezistat, a mărturisit uciderea copiilor săi și a fost apoi dus în statul Hidalgo unde va fi judecat.

Citește și Un medic din Mexic a suferit reacții extrem de grave după ce a primit vaccinul Pfizer

Bunicul micuțelor victime a dat  alama autorităților.  Criminalul, după tripla crimă, și-a chemat tatăl , spunându-i ce sa întâmplat și a fugit. Când o ambulanță a sosit la fața locului , pentru cei mici nu mai era nimic de făcut. Potrivit primelor descoperiri, copiii au fost uciși în bătaie și au murit în chinuri îngrozitoare din cauza rănilor provocate. Înainte de crimă, bărbatul a publicat fotografiile copiilor săi pe rețelele de socializare, declarându-și public dragostea față de ei, însă, potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi acționat împotriva celor trei copii pentru a se răzbuna pe mama lor.

„Se pare că a vrut să se răzbune pe soția sa și și-a ucis copiii”, a explicat procurorul care susține acuzația că bărbatul a avut o ceartă furioasă cu mama copiilor și i-a ucis „pentru a-i provoca o durere și mai mare ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.