Oroare în Mexic: o adolescentă de 16 ani a fost ucisă iar corpul ei ars în mijlocul străzii

Crimă îngrozitoare în Mexic . Numele ei este Dana Maria Reyes în vârstă de 16 ani care a fost ucisă și corpul ei ars pe stradă din cartierul Mexicali. Episodul neplăcut datează din 22 august 2020. Era după-amiază și, în jurul orei 15:00, când trei persoane, doi băieți și o fată, au dat foc unui obiect care la început nu a fost identificat. Inițial  s-a crezut că este vorba de o pătură veche. De îndată ce focul a început să se întețească locuitorii cartierului au alertat imediat autoritățile poliției și pompierii. Agenții au făcut o descoperire de macabră. Sub acea pătură se  afla trupul fără viață al tinerei Dana. Potrivit legistului care l-a examinat, acesta a „avut” arsuri de  45%  din suprafața corpului.

Furtuna „Laura” a devenit uragan și se îndreaptă spre coasta SUA unde ar putea lovi cu violență

César Raúl Gonzáles Vaca, directorul institutului criminalistic Semefo, a făcut câteva declarații cu privire la posibila cauză a decesului Danei. „Cauza decesului a fost identificată prin răni înjunghiate și traumatisme la nivelul capului.” Mare  controversă pe toate rețelele de socializare. Pe Twitter , de exemplu, s-a născut un adevărat hashtag pentru a revendica moartea tinerei fete. #JusticiaParaDanna.

Un utilizator a scris: „Ceea ce este trist este că, în ciuda găsirii criminalilor ei, procurorul din Mexicali, Baja California, a justificat moartea Danei„ pentru că avea un tatuaj ”. Este incredibil că la jumătatea anului 2020 urmează stereotipul tatuaj = criminal ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.