Oroare în Mexic, doi băieți torturați și dezmembrați: cadavrele ascunse într-un cărucior de supermarket

Mexic: cadavrele dezmembrate a doi băieți au fost găsite ascunse într-un cărucior de supermarket

Héctor și Yair aveau doar 14 și 12 ani. Ei meritau mult mai mult și cu siguranță nu sfârșitul cumplit prin care au trecut. Răpiți, torturați, uciși și în cele din urmă dezmembrați cu cruzime. O poveste oribilă care vine din Mexico City, unde cei doi locuiau împreună cu familiile și erau cunoscuți de oamenii din cartier ca vânzători de dulciuri și suveniruri pentru a da o mână de ajutor părinților și a lupta împotriva sărăciei. Pe 31 octombrie, un polițist le-a găsit cadavrele mutilate ascunse într-un cărucior de supermarket.

Citește și Un tată a tăiat gâtul celor doi copii ai săi: ”Blocajul din cauza coronavirusului m-a scos din minți ”

Ambii de origine indigenă, ai grupului etnic Mazahua, de la o vârstă fragedă și-au ajutat părinții ca vânzători ambulanți, specifică ziarul local El Heraldo de Mexico. Héctor Efraín Tolentino de Jesús și Alán Yair Silvestre Becerril au fost  brutal uciși. Erau pasionați de cursele de motociclete, iar poliția crede că, cu această scuză,  au fost răpiți în noaptea de 27 octombrie.

Din primele investigații asupra rămășițelor celor doi băieți, anchetatorii au constatat că au fost torturați înainte de moartea lor violentă . Din camerele de securitate, s-ar părea, de asemenea, că victimele și-au cunoscut călăul, pentru că au salutat un bărbat pe motocicletă, cu puțin înainte de dispariția lor.

Mai mult, pe telefonul mobil al lui Héctor anchetatorii au descoperit alte detalii îngrozitoare: se pare că tânărul de 14 ani începuse să vândă și droguri pentru a câștiga niște bani în plus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu: https://heraldodemexico.com.mx/nacional/2020/10/31/activan-alerta-amber-desaparecen-dos-menores-mazahuas-en-la-cdmx-vendian-dulces-en-el-centro-220734.html
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.