Oroare în Mexic: 14 cadavre au fost găsite în Zacatecas abandonate pe marginea drumului

Autoritățile mexicane au găsit 14 cadavre în Zacatecas, în nordul țării, unde își desfășoară activitatea grupurile criminale.  Acest lucru a fost anunțat de guvernul regional în care a explicat că cadavrele au fost înfășurate în pături de-a lungul drumului prin orașul Fresnillo și au fost observate de unii șoferi.

Londra: Agenții de poliție fotografiază corpurile dezmembrate a două surori și trimit fotografiile prietenilor: arestați

” Guvernatorul Zacatecas, Alejandro Tello Cristerna, și-a exprimat condamnarea ”, a raportat autoritățile locale, explicând într-o notă că “prezența forțelor federale a fost consolidată”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  InstragramOdnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.