Oroare în Marea Britanie: doi copii au fost înjunghiați mortal într-un apartament din Londra

Drama într-o casă din Anglia. Într-o casă din Ilford, în estul Londrei, o fetiță de un an și un băiat de trei ani au fost găsiți fără viață, înjunghiați la moarte. Potrivit primelor informații raportate de BBC, un bărbat în vârstă de patruzeci de ani a fost găsit și pe locul crimei. El a fost rănit, tot cu un cuțit, și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. În acest moment, nu au fost furnizate prea multe detalii despre incident.

Poliția britanică s-a limitat să spună că cei doi copii și adultul nu sunt străini, dar nu au adăugat nimic altceva. Agenții au intervenit la locul crimei duminică după-amiază, în jurul orei 17.30, în urma unui apel. Fata a fost declarată moartă la fața locului, în timp ce băiatul de trei ani a fost dus la spital, dar nu a murit la scurt timp. Starea de sănătate a bărbatului de 40 de ani nu este cunoscută.

Poliția a lansat o anchetă privind crima, precizând că nu caută alte persoane.

Marea Britanie lasă persoanele cu dizabilități fără mâncare și medicamente

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.