Oroare în Italia! Au decis să circumcizeze nou-născutul în casă. Copilul de 4 luni a murit

Oroare în Italia! Părinții, doi ghanezi au decis să circumcizeze nou-născutul care avea doar patru luni, în casă. Copilul a murit.

Au făcut-o acasă, într-un mod rudimentar, fără să se gândească că ceva ar putea merge prost. Iar atunci când situația s-a înrăutățit, au fugit la spital. Cu toate acestea, când au ajuns la Sant’Orsola di Bologna pentru cel mic, nu a fost prea mult de făcut și în noaptea de vineri spre  sâmbătă, a murit. Nu este pentru prima dată când, în cadrul familiilor africane, circumcizia duce la moartea copilului, iar în acest caz, procurorul din Reggio Emilia a deschis dosar pentru omor.

 

Vinerea trecută, potrivit Resto del Carlino, părinții au încercat să-l circumcizeze  pe fiul lor de patru luni.

 

Copilul a intrat în arest cardiac, iar părinții l-au urcat în mașină și l-au dus la spitalul din Scandiano, un mic oraș din provincia Reggio Emilia. Condițiile bebelușului au apărut imediat foarte grave și  a murit în primele ore ale dimineții  de sâmbătă.

 

Te-ar putea interesa și Româncă ucisă în stil mafiot în Italia chiar de prietena ei cea mai bună

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.