Oroare în Israel: tânără de 16 ani violată de 30 de bărbați. Demonstrații în toată țara

30 de bărbați au profitat de faptul că tânăra de 16 ani  era sub influența alcoolului și au violat-o. Oroarea s-a întâmplat în orașul Eilat, o stațiune de vacanță situată în Israel, pe malul Mării Roșii. Potrivit rapoartelor presei locale, pe 14 august, o adolescentă de 16 ani a denunțat violența sexuală în grup, care a avut loc cu două zile mai devreme în camera hotelului Red Sea. Povestea, însă, a apărut doar miercuri, 19 august, cu arestarea unuia dintre suspecți, în timp ce vineri, 21 august, un al doilea suspect a fost arestat la nord de Tel Aviv. El a fost primul arestat care a dezvăluit anchetatorilor că violența a fost comisă de 30 de persoane. Investigațiile continuă.

Fetiță de 9 ani, violată de mai mulți bărbați: mama ei o îmbrăca într-un „iepuraș” Playboy

Povestea a șocat literalmente țara. Premierul Benyamin Netanyahu a condamnat episodul cu un post  pe profilul său de Twitter: „Un fapt șocant, nu există alte cuvinte. Nu este doar o crimă împotriva fetei, ci o crimă împotriva umanității demnă de orice condamnare. Responsabilii trebuie să fie aduși în fața justiției ”. Pe de altă parte, ministrul apărării, Benny Gantz, a declarat: „Ce fel de bărbat este acela care stă la coadă cu alți zeci de bărbați așteptând să intre într-o cameră în care se zace o tânără înspăimântată ?”

Violența a provocat indignarea a mii de oameni, care în seara de joi 20 august s-au adunat în șaisprezece garnizoane împrăștiate în toată țara pentru a exprima solidaritatea victimei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.