Oroare în Indonezia! Din gelozie o femeie și-a ucis fiica vitregă de 5 ani: avea raporturi intime cu fii ei

Din gelozie o femeie și-a ucis fiica vitregă de 5 ani: avea raporturi intime cu fii ei

Descoperise că fiica sa adoptivă, în vârstă de cinci ani, a fost obiectul atenției sexuale din partea celor doi copii adolescenți și , în loc să  să denunțe violența autorităților, a fost geloasă pe fetiță până  în punctul de a o ucide . Acestea sunt contururile, terifiante , care au fost raportate de presa indoneziană cu privire la un caz de violență sexuală și omor împotriva unui copil , torturat și ucis în capitala Jakarta de aceași familie adoptivă care trebuia să reprezinte un refugiu pentru ea. Potrivit Daily Star sunt multe întrebări și adevăruri obscure care nu sunt ușor de interpretat.

O femeie în vârstă de 39 de ani este acuzată că a avut relații sexuale incestuoase cu copiii și că a ucis o fetiță de cinci ani care i-a fost dată pentru adopție . Știrile sunt discordante și conturează o situație de violență abominabilă împotriva unui copil fără apărare . Conform reconstrucției faptelor furnizate de tabloidul englez Daily Star , femeia l-ar fi surprins pe fiul cel mai mare în timp ce viola fetița  în vârstă de cinci ani . Din acest moment nu este clar ce s-a întâmplat dar unele agenții de presă locale au relatat un fapt îngrozitor:

Și-a lăsat fiica de 7 ani să moară de foame, inventând că ar avea cancer: mamă criminală arestată

 

Femeia s-ar fi enervat dar nu pentru violența provocată împotriva fetiței. Femeia  era geloasă pentru atențiile primite de fiica ei adoptivă  și astfel ar fi ucis-o , strangulând-o până la moarte, cu ajutorul aceluiași fiu, autorul violului. După crimă, s-ar fi întâmplat un alt lucru șocant pentru că femeia ar fi avut un raport în trei cu fiii ei, raport  care s-ar fi fost consumată lângă corpul fără viață al fetiței , înainte ca cei trei să-l ascundă.

Cadavrul copilului a fost găsit în râul unde cei trei au aruncat-o ulterior . Anchetele au arătat că atunci când soțul ei era la serviciu , femeia obișnuia să aibă relații intime cu copiii ei. Acum toți trei, după ce au fost arestați au fost supuși unor controale psihiatrice . PPoliția din Sukabui a declarat că băieții vizionau des  video pornografice pe telefoanele lor , iar acest lucru ar fi unul dintre motivele care au condus la relația fizică cu mama lor. Agenții au vorbit și despre „ halucinații ”, dar tatăl adolescentului implicat în crimă a spus că fiul să  nu a folosit niciodată droguri,  alcool sau tutun .

Anchetele sunt în curs de desfășurare…

SURSA: DAILY STAR

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.