Oroare în India, violată în grup de nepoții ei și obligată să bea acid de fostul soț

O femeie indiană a fost fost violată în grup de nepoții ei și forțată să bea acid în fața fiicei sale mai mici avută cu fostul soț. Chiar el a pus în aplicare planul oribil împotriva fostei soții  a cărei identitate nu a fost dezvăluită din Ratlam, Madhya Pradesh , luni 7 octombrie. Femeia îl părăsise în urmă un an și s-a recăsătorit. Poliția a arestat patru dintre cei cinci presupuși atacatori.

Un tată și-a violat cele două fiice timp de 32 de ani: din incest s-au născut trei copii

Conform reconstrucțiilor, victima se dusese la un magazin de croitorie cu fiica ei de doi ani, când a fost răpită de câțva bărbați și dusă cu mașina la o fermă din Kharchod, potrivit Mirror Now. Cei patru nepoți au violat-o pe rând, în timp ce era bătută de fostul soț.  A doua zi, bărbatul ar fi lovit-o din nou și i-a ars corpul cu țigara după care a forțat-o să bea acid. Înfricoșată, femeia a înghițit lichidul coroziv căzând inconștientă. În acel moment, ea a fost încărcată în mașină și dusă în zona Taal, unde a fost aruncată pe marginea drumului împreună cu fiica sa, spun polițiștii. De atunci victima este internată în stare gravă.

Conform rapoartelor presei locale, femeia s-a căsătorit cu fostul ei soț în urmă cu aproximativ opt ani și a avut doi copii cu el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.