Oroare în India : o fetiță de 7 ani a fost răpită, violată și înjunghiată în ochi

Cineva a profitat de urgența pandemică pentru a răpi o fetiță de 7 ani. Violnța cu care criminalul a ucis-o pe micuță este absolut îngrozitoare : după ce a fost violată, criminalul ei a înjunghiat-o în ochi, i-a legat mâinile și picioarele și a lăsat-o singură într-o casă abandonată. Poate a crezut că fetița era moartă și, în schimb, victima sa a fost găsită în condiții dramatice, dar vie. Se pare că în momentul descoperirii dramatice fetița își chema mama. Poliția indiană a arestat un bărbat suspect, scrie presa americană Daily Star.

Lăsată în chinuri groaznice, potrivit Times of India, fetița a fost găsită de localnicii care locuies în preajma casei abandonate.  Aceștia au urmărit strigătul fetiței și a cuvântului pronunțat insistent… „mama”.

Copila  a fost transferată de urgență la un spital local și dusă la Colegiul Medical Jabalpur. Medicii s-au luptat foarte mult în încercarea de a-i salva viața. Potrivit doctorului Rajesh Tiwari  rănile ochilor fetiței nu ar trebui să fie grave.

Acesta este al treilea caz de viol care a avut loc în regiune de la izbucnirea urgenței de Coronavirus și acest lucru înseamnă că regiunea Madhya Pradesh este extrem de periculoasă, cu cea mai mare rata de infracțiuni sexuale. Poliția, în acest caz, a oprit deja un suspect  în vârstă de de 20 de ani pe nume Sachin Sen.  Agenții au anunțat că vor plăti o recompensă de 10 mii de rupii  oricui poate oferi informații privind acest caz.

China, 11 milioane de oameni se întorc în carantină: Coronavirusul „importat” de o studentă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.