Oroare în India: o fetiță de 14 ani a fost arsă de vie pentru că s-a împotrivit violatorilor ei

Avea doar  14 ani și mergea la școală fetița arsă vie de violatorii ei pentru că a încercat să se opună violului. Înainte de a-și da ultimul respir  fetița a avut timp să șoptească numele criminalilor ei pe patul de spital. Cei doi au atacat-o pe fată la câțiva pași de casa ei, pe un câmp din orașul Bemetara  din India, unde fetița avea grijă de oile pe care le deține familia sa.

Lipită la pământ, fetița a încercat din răsputeri să reziste violenței, așa că cei doi temându-se că fata îi va denunța,  au stropit-o cu benzină și i-au dat foc.

Familia a fost cea care a găsit-o încă în flăcări . Salvată imediat și dusă la spitalul din Raipur, pentru micuță nu s-a mai putut face nimic. Fetița, însă, nu a adus identitățile răpitorilor pe lumea cealaltă și le-a rostit numele înainte de a muri. Cei doi criminali au fost arestați.

În Brazilia au început experimentarea dozelor de vaccin pe unii voluntari

Este vorba de un minor de 14 ani și un tânăr de 22 de ani care se numește Sharad Jaiswal. Potrivit „Times of India”, cei doi au fugit de pe scena lăsând-o pe fată să ardă de vie. La începutul lunii iunie, cadavrul unei alte fetițe de numai patru ani care a fost violată și ucisă, a fost găsit aruncat într-o fântână din orașul Chhatarpur.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.