Oroare in India: o femeie a fost decapitata de lift

Oroare in India: o femeie a fost decapitata de lift

Accidentul teribil s-a produs în din fabrica unde lucra femeia de 48 de ani.

 

Accidentul oribil a avut loc în India, în statul Gujarat. Sushila Vishwakarma, o femeie de 48 de ani a intrat în lift pentru a urca la etajul al treilea unde lucra la o fabrică de plastic. La un moment dat, femeia avea telefonul în mână iar firulele căștilor s-a blocat între ușile liftului.

 

Încercând să deschidă ușile pentru a-și recupera căștile, acestea s-au deschis și femeia a scos capul afară. În acel moment liftul a pornit deceapitând femeia.

 

Potrivit “Daily Mail”, când poliția a intervenit la locul tragediei, au găsit corpul femeii la etajul al treilea și capul la parter, cu căști în urechi.  Agenții au deschis o anchetă pentru a vedea dacă ascensorul era defect.

 

Te-ar putea interesa și Ziua internationala a copiilor, raportul Salvati Copiii: 690 de milioane de copii nu au o copilarie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.