Oroare în Germania ! Un bărbat și-a decapitat soția în mijlocul străzii / VIDEO

De câteva zile un videoclip îngrozitor circulă pe internet în care un bărbat își decapitează soția cu un topor.  Atacul ar fi avut loc în Germania, dar informațiile sunt încă fragmentate.

Își intinde fiul pe masă și îl arde de 11 ori cu fierul de călcat ca ”pedeapsă” că a rupt pantalonii

Imaginile care circulă pe internet  și care arată presupusa ucidere a unei femei de către soțul ei sunt imagini șocante și groaznice . Faptele ar fi avut loc în Limburg, Germania, scrie vladtepesblog.com, care publică și videoclipul în care se vede cadavrul unei femei întins pe jos în spatele unei mașini, și bărbatul care ia un topor din portbagaj și începe să lovească femeia cu o furie oarbă.

VIDEO AICI

Drama s-a consumat  în plină zi, mijlocul străzii și, potrivit sursei, făptașul crimei este fiul unui musulman în vârstă de 34 de ani și confirmă faptul că drama a avut loc în Germania

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.