Oroare în Germania, cel mai mare scandal de abuzuri împotriva a 200 de copii: doi pedofili condamnați

Doi bărbați germani au fost condamnați la 13 și 12 ani de închisoare pentru abuzurile împotriva copiilor. Cei doi pedofili ademeneau copii într-un camping și abuzau de ei LIVE !  Cei doi  bărbați germani au fost condamnați la 13 și 12 ani de închisoare pentru abuzurile comise. Sentința a fost dată de puțin timp  și a fost una dintre cele mai neașteptate din țară.

Cei doi bărbați au mărturisit violența care a început în 1999. Pedofilii i-au ademenit pe copii în campingul Luegde, din nord-vestul țării, după care i-au abuzat. Potrivit lui presei Tagesschau , Andreas V, în vârstă de 56 de ani, este acuzat că a comis peste 200 de violuri în viața sa. După ce i-a convins pe copii să-l urmeze la el acasă, bărbatul s-a dezbrăcat și i-a violat. Chiar și „colegul” său a procedat la fel după ce a adus victimele în apartamentul său din orașul Steinheim. Mario S, 34 de ani, este acuzat că a violat peste 50 de copii.

Răzbunare criminală: femeia răpește fiica de 2 ani al amantului ei și o ucide

Detaliul groaznic din această poveste, deja macabru în sine, este că ambilor pedofili le-au plăcut filmările în timp ce violau copii. Videoclipurile violențelor au fost recuperate ulterior de poliție și au reprezentat dovezi copleșitoare, evident pentru urmărirea penală a celor doi bărbați. Conform rapoartelor, cei doi pedofili au avut și spectatori. În iulie, un bărbat din Saxonia a fost condamnat pentru că a asista online launul dintre abuzurile asupra copiilor.

Sursa: tagesschau.de

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.