Oroare în Franța: un bărbat a aruncat un cap decapitat de la fereastră-video

Scenă de groază ieri în Toulon , în sudul Franței , când trecătorii de pe o stradă centrală au descoperit un cap proaspăt tăiat într-o cutie de carton aruncată de un bărbat de la fereastra apartamentului său. Potrivit ziarului local Var Matin, o patrulă de poliție s-a repezit imediat în apartament unde au găsit un bărbat cu mâinile pline de sânge.

Citește și Își spânzură copiii și abuzează de câinele familiei: prinsă cu ajutorul istoricului de pe computer

Operațiunea care a dus la arestarea sa a durat o jumătate de oră, iar individul nu a opus nicio rezistență. Episodul a avut loc în jurul orei 14:30 într-o stradă pietonală centrală, în fața a numeroși martori.

Vârsta și identitatea victimei sunt necunoscute, iar testele ADN sunt în curs de desfășurare . Posibilele motive ale crimei sunt ignorate, chiar dacă până acum poliția a făcut cunoscut faptul că „nimic nu indică faptul că poate fi un fapt terorist, este o pistă care poate fi deja exclusă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.