Oroare în Franța: cadavrul unui copil de 10 ani a fost găsit în trenul de aterizare al unui avion

Cadavrul unui copil „aproximativ zece ani“ , a fost găsit în trenul de aterizare al unui  Boeing 777 de la compania Air France cre a aterizat la Paris Roissy Charles de Gaulle de la  Abidjan, Coasta de Fildeș. Acest lucru a fost declarat de poliție  care precizează că au primit confirmarea de la compania aeriană.

Citește și  Un bebeluș de 7 luni a murit înghețat după ce a fost lăsat de părinți pe balcon la -20 de grade

În ultimii ani, au existat mai mulți imigranți ilegali, în special adolescenți din Africa, găsiți morți de frig sau striviți în mecanismele debarcare. Temperaturile scad până la -50 grade Celsius între 9.000 şi 10.000 de metri, altitudinea la care zboară cursele aeriene, iar carcasele sistemului de aterizare nu sunt nici încălzite, nici presurizate.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.