Oroare în Florida, un lamantin ucis și desfigurat: vandalii i-au gravat pe spate numele „Trump”

Un lamantin a fost atacat și ucis . Oficialii faunei sălbatice din Florida caută informații despre autorii teribilei fapte care, după uciderea animalului, i-ar fi sculptat pe spate numele „Trump”.

Atacul asupra animalului a fost raportat de Citrus County Chronicle, care a arătat o fotografie a marelui mamifer acvatic cu numele președintelui SUA gravat în mod vizibil pe pielea sa. Lamantinul a fost filmat în izvorul Blue Hole de pe râul Homosassa din statul Florida și acum autoritățile cer tuturor celor care au văzut ceva să se prezinte și să vorbească.

lamantin ucis

Citește și Nellie Bly, jurnalista care s-a închis într-un spital psihiatric pentru a raporta maltratarea femeilor

Lamantinul, Trichechus manatus manatus , numit adesea „vaca de mare”, este un mamifer care trăiește în zonele de coastă și râurile din America de Sud.

Își petrece între șase și opt ore pe zi mâncând. În captivitate, ingeră 8-10% din greutatea sa, ceea ce corespunde a peste 50 kg de plante. Lamantinul se hrănește pe fundul mării folosind botul îndreptat în jos și buza superioară despicată. Când se odihnește, iese la suprafață pentru a respira la fiecare două până la trei minute și rămâne sub apă timp de doar câteva minute pentru a-și găsi hrana. Nu are picioarele din spate, dar se împinge înainte cu coada. Pielea sa se „cojește” constant, iar algele nu se atașează de ea.

VIDEO

Lamantinele mari, gri și docile, sunt atracții populare în Florida, deși specia este amenințată din cauza pierderii habitatului și a pericolului bărcilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.cnews.fr/monde/2021-01-12/video-en-floride-un-lamantin-decouvert-avec-le-mot-trump-grave-sur-le-dos
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.