Oroare în Florida: și-a ucis soția și cei patru copii și a ținut corpurile lor în casă săptămâni întregi

Un bărbat din Florida, SUA , și-a ucis soția și cei patru copii mici și apoi  a ținut trupurile săptămâni întregi și i-a    aruncat în cele din urmă  în județului Brantley, în statul Georgia. Poliția a emis un mandat de arestare pentru Michael Jones Jnr, după ce trupul soției sale Casei Jones a fost găsit duminică. Trupurile celor patru fii ai săi Aiyana de 1 an, Mercalli Jones de 2 ani; Preston de 5 ani  și Cameron Bowers  de 10 ani, au fost descoperite de autorități câteva ore mai târziu.

Și-a ucis mama cu un par și a abuzat de cadavrul. Poliția a descoperit o scenă îngrozitoare

Șeriful județului Marion, Billy Woods, a explicat că poliția l-a interogat după ce a găsit cadavrul lui Casei; așa că Jones i-a condus la rămășițele celor patru copii.

michael
Poliția spune că familia a fost ucisă în Florida , unde trupurile lor au fost ascunse săptămâni întregi înainte de a fi  duse în Georgia. Detaliile crimelor nu au fost încă dezvăluite. Poliția spune că în curând vor fi depuse acuzații împotriva lui Jones Jnr.

Dispariția lui Casei și a fiilor săi a fost semnalată abia sâmbătă, deoarece familia sa nu auzise nimic de ei de aproximativ șase săptămâni.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.