Oroare în familie! Un agent de penitenciar și-a ucis soția și cele două fiice minore, după care s-a sinucis

Oroare în familie! Un agent de penitenciar și-a ucis soția și cele două fiice minore, după care s-a sinucis.  S-a întâmplat într-un apartament din centrul Orta Nova, provincia Foggia, Italia. Femeia avea 54 de ani, iar cele două fiice 12  și 18 ani.

Incendiu uriaș în Los Angeles: o persoană a murit și o sută de mii de oameni au fost evacuați / VIDEO

Un angent penitenciar de 53 de ani s-a sinucis după ce și-a ucis soția și cele două fiice.  S-a întâmplat într-un apartament din centrul orașului Orta Nova. Bărbatul, azi noapte în jurul orei două  și-a împușcat mai întâi soția  apoi cele două fiice ale sale și în cele din urmă s-a sinucis cu aceeași armă.

Înainte de a-și lua viața bărbatul a sunat la carabinieri informându-i că și-a omorât familia, după care s-a împușcat în cap.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.