Oroare în familie: o mamă și-a ținut fiica închisă în pivniță timp de 26 de ani! Era hrănită cu mâncare de pisici

Și-a ținut fiica încuiată în pivniță timp de 26 de ani , hrănind-o doar cu mâncare pentru pisici : povestea unei mame în vârstă care pentru a-și proteja fiica de lume și dificultățile ei a provocat discuții în Rusia. Femeia și-a închis fata în pivniță de când aceasta avea  avea 16 ani. Abia astăzi, când  are 42 de ani, fata – al cărei nume este Nadezhda – a fost eliberată și a văzut  cu adevărat lumina soarelui din subsolul în care pentru toți acești ani a fost întreg universul ei.  Potrivit anchetatorilor, însă, Nadezhda va avea nevoie de tratament psihiatric din cauza traumelor legate de termenul foarte lung  izolare.

Tatyana, acum o mamă în vârstă, a decis să își închidă fiica când a terminat studiile.

În spatele gestului, potrivit femeii se ascundea o teamă că fata să părăsească familia sau că i se poate întâmpla ceva. Așadar, pentru a evita acest lucru, femeia a preferat să-și forțeze fiica să trăiască doar cu ea și pisicile sale în satul Arefinsky din vestul Rusiei. Ani de zile mama a refuzat ajutorul serviciilor sociale până când s-a îmbolnăvit.

Un alt virus potențial pandemic a fost descoperit în porcii din China: este similar cu cel al gripei H1N1 din 2009

Abia atunci autoritățile au descoperit ce se întâmpla în pivniță. Odată salvată, fiica ei în vârstă de 42 de ani și-a spus povestea cumplită, mărturisind că a locuit singură cu mama sa și a dormit în pat cu ea toți acești ani, într-o casă plină de șoareci.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.