Oroare în familie: bunicul își violează nepoata de trei ani, tatăl fetiței îl ucide

O fetiță de trei ani a fost violată de bunicul ei, care la rândul său a fost ucis de tatăl copilului în urma unei dispute violente după descoperirea abuzului. O poveste dramatică care vine din Argentina, în Oràn, în partea de nord-vest a statului. Știri care au șocat țara, deși din păcate, în aceste zone, astfel de infracțiuni împotriva femeilor și copiilor sunt din păcate foarte răspândite. Când tatăl copilului și-a găsit fiica în lacrimi și în stare de șoc, el a insistat să știe ce s-a întâmplat.

Citește și O fetiță de un an a murit blocată în mașină sub soare, tatăl a refuzat să spargă geamul: „Nu am bani să-l repar”

În acel moment, fetița a arătat spre bunicul ei, un bărbat de 70 de ani. Tatăl fetiței în vârstă de 26 de ani, l-a atacat pe bunicul fetei. Bătrânul a încercat să se apere  un topor și aruncându-se asupra tatălui victimei, care a suferit răni grave și a fost internat în spital. Bătrânul în vârstă de 70 de ani a murit la spital, din cauza rănilor foarte grave suferite.

Tânărul de 26 de ani, păzit la spital, va fi arestat imediat ce va fi externat din spital. Micuța victimă este evident în stare de șoc. După ce a fost salvată în spital, a fost plasată într-o unitate pentru minori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.