Oroare în familie: adolescentă de 14 ani găsită într-o casă scufundată în gunoaie

Oroare în familie! Reprezentanții poliției au declarat că au primit un apel telefonic de la o copilă de 14 ani care spunea că este la un pas de sinucidere. Fetița plângea în timp ce vorbea cu agentul și spunea că trăiește în condiții mizere, dar și că este abuzată fizic și emotional de părinții săi. Mai mult, fata a fost ”folosită” de părinții ei drept bonă pentru frații mai mici și a fost nevoită să aibă grijă și de cei trei câini.

În urma apelului, polițiștii au mers la locuința fetei, unde au descoperit o „mizerie de nedescris”, scrie Fox News.

Un tată și cei trei copii ai săi au murit după ce casa lor a fost înghițită de o alunecare de teren

”Iarba din curtea din față era atât de mare încât un copil s-a putut ascunde acolo. Erau numai cutii de bere, materiale metalice acoperite cu rugină, dar și alte gunoaie. În fiecare cameră se aflau resturi de mâncare și insecte, iar în frigider nu s-a găsit mâncare comestibilă. Unele încăperi erau atât de pline cu gunoi încât nu se vedea nici măcar podeaua”, spun polițiștii.

Părinții copiilor au fost arestați pentru neglijență.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.