Oroare în casa unei femei care avea o asociație de animale: au fost găsite 64 de pisici închise într-un congelator

Oroare în casa unei femei care avea o asociație de animale: au fost găsite 64 de pisici închise într-un congelator

Când agenții au intrat în acea casă în Orașele Twin, Minnesota, s-au găsit în fața unei scene oribile: aerul era insuportabil din cauza urinei, a fecalelor și a murdăriei care acoperă podelele tuturor camerelor . În acel dezastru trăiau   43 de pisici, un porc de 180 de kilograme și câteva animale care au fost luate în custodie de către Caycee Bregel, o tânără în vârstă de 25 de ani, care conducea o organizație non-profit și care ar fi trebuit să protejeze sănătatea câtorva pui abandonați.

Brazilia, 17 traficanți de droguri au fost uciși în confruntările cu poliția din Manaus

Dar oroarea nu s-a terminat aici: agenții au găsit și trupurile a 64 de pisici morți, înghesuiți în niște congelatoare și îngropați în grădina casei femeii. Vecinii au cei care au descoperit ”cutie Pandorei” raportând că un porc lăsat liber intra în grădina lor. Un denunț care a condus poliția direct în acea casă de orori unde Bregel a ținut săracele animale în condiții inumane. Unii pisoi au fost salvați în ultimul moment: erau doar piele și os și mulți dintre ei erau foarte bolnavi. Pentru alții nu s-a mai putut face nimic.

„Mamă înainte să mor, vreau să te duc eu la Altar ”: la 12 ani își realizează ultima dorință / Video

Caycee Bregel a fost condamnată pentru 13 cazuri de cruzime față de animale: va trebui să asigure 200 de ore de muncă în folosul comunității. Judecătorii au solicitat, de asemenea și o evaluare psihiatrică,  însă un lucru este sigur: femeia nu va mai putea răni nicun animal, din momentul în care i s-a interzis să mai dețină animale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.