Oroare în casa unei badante din Italia: bebeluș mort închis într-o valiză

Oroare în casa unei badante din Italia: bebeluș mort închis într-o valiză

Un nou-născut a fost găsit mort într-o valiză din Vallo della Lucania, lângă Salerno . Descoperirea macabră a fost făcută de carabinierii în casa unei femei de 30 de ani , o îngrijitoare din Moldova. Femeia s-a prezentat la spitalul „San Luca” din Vallo della Lucania cu o hemoragie în curs iar personalul medical a avertizat prompt poliția. Copilul s-ar fi născut acasă: după tăierea cordonului ombilical, femeia ar fi abandonat copilul acasă într-o valiză  înainte de a cere ajutor.

Un copil cu dureri insuportabile îi spune mamei ”aș prefera să mor decât să trăiesc așa ”. Medicii nu-l pot ajuta

Autopsia pe corpul nou-născutului ar putea avea loc deja în următoarele ore.

Agenții au început toate investigațiile. În timpul inspecției carabinierilor în casa femeii copilul a fost găsit într-o valiză. Parchetul din Vallo della Lucania va dispune o autopsie pe corpul copilului în următoarele ore pentu a înțelege  dacă bebelușul s-a născut mort sau a murit după naștere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.