Oroare în casă! A abuzat de o copilă de trei ani: pedofil arestat

Un nigerian în vârstă de 22 de ani, clandestin în Italia, este acuzat că a violat-o pe fiica unor prieteni de-ai lui.

Nigerianul în vârstă 22 de ani, fără rezidență pe teritoriul italian, a fost arestat în Brescia, sub acuzația de viol. El a abuzat sexual de o copilă de numai de trei ani. Tatăl copilului a raportat incidentul după ce fetița a îmceput să sângereze din părțile intime.

 

Pedofilul  este prieten cu tatăl fetei și ar fi petrecut mai mult timp singur cu fetița. Bărbatul a fost arestat și în acest moment se află la închisoare.

 

Rezultatele analizelor efectuate la secția de pediatrie al Spitalului Civil din Brescia au confirmat violența suferită de copilă.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.