Oroare în California! Un tânăr cu probleme și-a ucis bunica și a mâncat bucăți din ea

Și-a ucis bunica în vârstă de 90 de ani și a fost prins de poliție în timp ce mânca părți din corp. Dwayne Wallick  în vârstă de 37 de ani din California, a fost acuzată de omor de poliția din zona San Francisco Bay după uciderea și canibalizarea bunicii cu care locuia Ruby Wallick.

Bărbatul a ucis mai întâi femeia cu un cuțit de spart gheața, apoi a dezmembrat-o și a mâncat părți din corp. Forțele de ordine au fost chemate de vecinii  îngrijorați de strigătele și mișcările suspecte, după cum relatează și presa locala . Când agenții au intrat în casă l-au găsit pe bărbat mâncând din părțile corpului bunicii sale. I s-a cerut să se oprească imediat , dar el a continuat nepăsându-i de prezența ofițerilor în casă.

Coronavirus, fostul șef al serviciilor secrete britanice: „Virusul a fost creat în laborator”

Polițiștii au folosit pe taser după care a urma și o încăierare în urma căreia bărbatul de 37 de ani a fost arestat și dus la spital. Se pare că abuzul de droguri a fost cauza nebuniei sale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.