Oroare în Australia: a refuzat să-i gătească pilaf, nepotul își ucide cu sânge rece bunicul și-și rănește grav bunica

În Australia, un tânăr de 22 de ani și-a înjunghiat bunica și și-a ucis bunicul din motive banale: o farfurie de pilaf. S-a întâmplat în McLaren Vale , la aproximativ 33 de kilometri sud de centrul orașului Adelaide, ieri seară, marți 9 iunie. Potrivit rapoartelor presei locale, care citează mărturiile unor vecini, Marie Broadwood, bunica în vârstă de 78 de ani, a gătit cina când nepotul ei, Austin Smith, a întrebat-o de ce nu i-a făcut pilaf. Ea a răspuns că a fost ocupată și că nu a putut, așa că tânărul de 22 de ani s-a aruncat asupra bătrânei înjunghiind-o în umărul drept înainte de a reuși să scape chemând poliția.

Când agenții au intrat în casă, era deja prea târziu. Austin își ucisese bunicul în vârstă de 81 de ani.

Acum OMS spune că mănușile sunt inutile împotriva Coronavirusului

Rudele lui Smith au declarat unui post de televiziune local că tânărul suferea de tulburări mentale, declarând că este în stare de șoc.  Bunicul Stan a fost un soț, un tată, un bunic și un prieten iubitor și toți cei care l-au cunoscut îi vor simți lipsa”, se arată în nota publicată de Poliție. Arestat după suspiciunea de omor și tentativă de omor, Austin va rămâne în arest până în octombrie, când cazul va fi reexaminat în instanță. Între timp, bunica se află internată în Centrul Medical Flinders în stare gravă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.