Oroare în Argentina, corpul unui bebeluș de 4 luni a fost furat din cimitir: ”Au fost sataniștii”

Corpul lui Ciro, un băiețel de 4 luni, a fost furat din cimitirul Miramar la câteva zile după moartea sa. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mamă. Anchetatorii urmează ca pistă principală un ritual satanic. În aceeași provincie au mai fost profanate alte două morminte de copii în ajunul Crăciunului și al Paștelui: trupuriel au fost găsite fără membre sau organe.

Bebelușul a murit  din cauza unui atac de cord. Descoperirea groaznică a fost făcută marțea trecută, când, după deschiderea sicriului, poliția s-a confirmat cele mai grave temeri ale familiei copilului. Sicriul în care a fost îngropat Ciro era gol. După înmormântare, tânăra mamă de 28 de ani s-a dus la cimitir pentru a aduce flori la mormântul fiului său și a observat că pământul cu care acoperă sicriul era dat deoparte. Dar nu este singura descoperire: lângă mormânt se afla suzeta copilului și două scrisori de rămas bun pe care mama le-a îngropat cu Ciro.

Citește și Tragedie extermă în seara de Crăciun: trei persoane au murit și patru copii sunt în stare de șoc

Municipalitatea Miramar a oferit o recompensă de 100.000 pesos (2.100 de euro) oricărei persoane care îi vor permite să găsească rămășițele lui Ciro.

Într-o conferință de presă, procurorul Pellegrinelli a declarat că principala ipoteză este că în spatele furtului trupului copilului este un “ritual satanic”. De asemenea, magistratul a declarat că profanarea mormântului a avut loc la scurt timp după înmormântare “Exhumarea s-a încheiat  ieri cu descoperirea sicriului fără copil – a spus Pellegrinelli – mormântul este la numai 15-20 de metri de la intrarea în cimitir și, dacă nimeni nu a văzut nimic, corpul lui Ciro trebuie să fi fost adus departe în  noapte de cineva care știa bine ce face. Nu au lăsat aproape nici o urmă “.

În timp ce căutarea micuțului Ciro continuă neîncetat, familia și prietenii au început să manifeste în centrul Miramar pentru a obține răspunsuri. ”Unde este Ciro?”, se întrabă mama Noelia  în lacrimi – vreau doar fiul meu să se odihnească în pace “.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.