Oroare în Africa de Sud: o tânără de 17 ani a fost violată de trei grupuri de bărbați până a leșinat

Tragedie în orașul Tsolo, Africa de Sud , unde o tânără de 17 ani a fost violată de trei grupuri diferite de bărbați care au răpit-o anterior și au lăsat-o în agonie pe un teren de fotbal. Detaliile tulburătoare despre episod au apărut la numai trei zile după incident, când forțele poliției locale au dezvăluit că fata fusese violată de unsprezece bărbați care o abandonaseră pe gazon, crezând că este moartă .

Potrivit rapoartelor din presa sud-africană, fata se întorcea acasă la o prietenă în jurul orei 22, când dintr-o dată patru bărbați au răpit-o și au dus-o la un teren de fotbal din apropiere, unde au violat-o în mod repetat. După primul viol, pe gazon au ajuns alte două grupuri de bărbați, respectiv a trei și patru inși, care în loc să o ajute pe tânăra au continuat să o abuzeze , abandonând- o ulterior pe teren leșinată.

Citește și Torturată de mama vitregă ca Cenușăreasa: bătută, umilită și forțată să mănânce ardei iute

Această versiune a evenimentelor a fost confirmată ulterior de sergentul de poliție al Tsolo Thembinkosi Kinana , care a spus: „Conform informațiilor, victima tocmai ieșise din locuința unei prietene și se îndrepta spre casă, când a întâlnit patru bărbați care au apucat-o și au târât-o pe un teren de fotbal din apropiere . Un teren  pe care probabil toată lumea a violat-o și apoi au lăsat-o acolo ” .

Ofițerul a adăugat apoi că nu este încă clar dacă cele trei grupuri de bărbați se cunoșteau înainte de episod și dacă au planificat violul tinerei de 17 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.