Oroare : doi copii au fost uciși în bătaie pentru că și-au făcut nevoile pe stradă

Doi copii au bătuți până la moarte, doi bărbați frați. O poveste oribilă în care sunt implicați doi băieți vine din India  în care victimele sunt un băiat și o fată de 10 și 12 ani. Copii au fost uciși în bâtaie  în Bhavkhedi, un sat din Madhya Pradesh, India pentru că și-au făcut nevoile în stradă în aer liber în timp ce mergeau la casa bunicilor.

În urma oribilei crime, doi frați în vârstă de 40 de ani arestați pentru crimă. Potrivit presei locale  ar fi vorba de Hakim Singh Yadav de 42 de ani și Rameshwar Yadav de 40  de ani. Unul dintre cei doi presupuși ucigași, Hakim Singh Yadav, ar fi avut probleme mintale în trecut, dar, se arată în presa locală, se pare că s-a vindecat. Înainte de a ataca minori, potrivit unui ofițer de poliție, cei doi frați i-ar fi înregistrat și fotografiat .

La doar 13 ani, un copil și-a ucis cei doi frați vitregi: ”Trebuia să-i scap din iadul în care trăiau”

”La 6 dimineața, în timp ce copiii treceau prin satul Bhavkhedi, pe lângă secția de poliție din Sirsod, pentru a merge la casa bunicilor lor, frații Hakim Singh Yadav și Rameshwar Yadav i-au lovit cu bastoane pe tot corpul și mai ales în zona capului ucigându-i pe loc”  a spus șeful poliției din Shivpuri.

Unii săteni au spus că au încercat să îi ajute pe cei doi copii, dar era prea târziu. Cei doi minorii au fost duși la spital după atacul brutal, dar medicii nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul lor.

Dubla crimă, potrivit mass-media locală, a fost făcută miercuri dimineața devreme, în jurul orei 6.30 dimineața.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.