Oroare acasă: mama își ucide fiica în vârstă de 4 ani cu 30 de lovituri de cuțit

30 de lovituri de cuțit date fără milă.  Așa și-a ucis o femeie copila de 4 ani.  Povestea cumplită vine din Utah, dintr-o casă din West Valley City și s-ar fi întâmplat în noaptea de Revelion. Crima, conform reconstrucțiilor, crima ar fi premeditată. Nicole Terri Lester, o mamă în vârstă de 29 de ani acum riscă pedeapsa cu moartea.

Lester ar profita de absența mamei sale pentru a-și ucide fiica în timp ce celălalt fiu în vârstă de șase ani dormea ​​într-o altă cameră. Din semnele găsite pe corpul fetiței și din autopsie a rezultat că micuța a încercat să se apere dar fără a reuși. Rănile au fost concentrate în piept, în zona inimii. După ce a abandonat trupul fiicei sale într-o baltă de sânge, femeia, cu hainele pline de sânge bătut la ușa vecinilor: „Tocmai mi-am ucis fiica ”, a spus ea.

Citește și Mario Monaco, italianul ucis în România de doi ucigași plătiți de Nicoleta Postolici. Ultimul mesaj: „M-ai învățat să iubesc”

S-a așezat pe veranda casei așteptând poliția : „Trebuie să fiu arestată”. Pentru anchetatori ar fi o crimă planificată: din computer ar fi reieșit că femeia a făcut mai multe cercetări privind „cum să ucizi o persoană”, „cum să-i rupi gâtul” sau „care este cel mai bun loc în care să lovești”

În trecut, femeia a fost arestată pentru deținere de droguri, atac și violență în familie. Băiețelul în vârstă de 6 ani a fost încredințat în grija bunicii sale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.